понеділок, 29 березня 2021 р.

Участь в засіданні методичної комісії природничо-математичного циклу

     29 березня 2021 року відбулося онлайн-засідання методичної комісії природничо–математичного циклу ЧВПУР. В ході роботи голова м/к - Грицюк А.Д доступно пояснив колегам переваги використання відеозв`язку з дітьми за допомогою різних сервісів, а також поділився досвідом роботи з учнями в умовах карантину, розповів, як створювати тестування онлайн на платформі «На урок».



 На засіданні було розглянуто одне з питань - стан викладання математики. Викладач математики - Горбаль Г.П вважає, що основою процесу навчання в училищі є професійне спрямування математики, залежно від професійної підготовки.

Кожен викладач отримав можливість поділитися досвідом проведення дистанційних уроків та тим, як налаштувався зворотній зв’язок зі здобувачами освіти. 



Крім того, Висоцька Я.О – методист училища, запропонувала багато сервісів та платформ, зокрема «Microsoft Teams», «На урок», «Moodle», «Еdpuzzle», «Оnlinetestpad», якими можна ефективно користуватись для кращої організації дистанційної роботи.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...