пʼятницю, 3 лютого 2023 р.

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Богдана Дичка та ветерана з баскетболу майстра спорту СРСР Аркадія Хоча.


У змаганнях взяли участь збірні команди керівників та викладачів з фізичного виховання закладів професійної освіти, збірна команда ветеранів з баскетболу, Новоселицького ліцею № 3 Новоселицької територіальної громади та збірна команда здобувачів професій закладів професійної (професійно-технічної) освіти.



У підсумку переможцями змагань стали збірна ветеранів. Срібло виборола збірна команда керівників та викладачів з фізичного виховання закладів професійної освіти, третє місце – представники Новоселицького ліцею, а четверте – здобувачі освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти.




Кубки, медалі та дипломи переможцям вручили начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Корнелій Жукотинський та директор МП «Калібр» Ілля Хочь.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...