понеділок, 4 квітня 2022 р.

ДІДЖИТАЛ-МАЙСТЕРКИ/ТРЕНІНГИ

 Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Чернівецькій області з метою покращення цифрових навичок педагогічних працівників ЗП(ПТ)О протягом лютого-березня 2022 року організовано і проведено діджитал-майстерки/тренінги для педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти (тренер Вишневська Світлана, методист Центру). На діджитал-майстерки/тренінги зареєструвалося 111 викладачів ЗП(ПТ)О.

За активну участь у 4-х тренінгах та виконання необхідного обсягу завдань 60 викладачів отримали електронні версії сертифікатів загальною кількістю 24 академічних години (0,8 кредиту ЄКТС).


НМЦ ПТО у Чернівецькій області, вітає всіх педагогічних працівників, які опанували теоретичну та практичну частини діджитал-майстерок/тренінгів та отримали сертифікати.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...