середа, 30 вересня 2020 р.

Першість училища з настільного тенісу

 Настільний теніс – одна з найбільш популярних і доступних розваг сьогодні. Напевно, кожен хоч раз пробував в ньому свої сили.

30 вересня 2020 року в спортивній залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки відбулася першість училища з настільного тенісу в рамках проведення "Олімпійського тижня 2020".


В результаті особистих  зустрічей переможці та призери отримали грамоти відповідних ступенів. А всі учасники турніру масу емоцій, хороший настрій та бадьорість на цілий день.




Настільний теніс – це не тільки весело і цікаво. Регулярні заняття  мають відразу кілька цілком реальних переваг:

  • Зір. Настільний теніс – дуже гарна вправа при короткозорості, далекозорості і в процесі реабілітації після хірургічного втручання. Під час тренувань очі постійно фокусуються на рухомому м'ячі, що краще будь-якої зарядки. Також це хороша профілактика для всіх, хто постійно працює за комп'ютером.

  • Реакція. Настільний теніс відмінно розвиває реакцію, концентрацію, спритність, пластику і координацію рухів. Такі тренування є в програмі спортсменів, чия сфера ніяк не пов'язана з тенісом. Наприклад, в програмі боксера Віталія Кличка.

  • Кардіо. Активна і рухлива гра зміцнює серцево-судинну систему, а разом з нею – дихальну систему і м'язи ніг. Також пінг-понг підвищує витривалість, сприяє розвитку дрібної моторики, тренує кисті і руки.

     

     

Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...