понеділок, 28 вересня 2020 р.

Змагання з шашок в ЧВПУР

 

    Шашки - щось більше, ніж просто гра. Для розумової роботи шашкии означають те саме, що спорт для фізичного вдосконалення. Ця дивовижна, найдавніша гра особливо багато радості і задоволення приносить молодому поколінню. Гра в  шашки  розширює їх кругозір, вчить думати, бути уважним, запам'ятовувати, порівнювати, узагальнювати, передбачати, розвиває винахідливість і логічне мислення.


 

    Відповідно до календарного плану  про проведення спортивно-масових заходів у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки на 2020-2021 н. р., 28 вересня 2020 року в спортивній залі училища під керівництвом керівника фізичного виховання Марчука В.В. та викладача фізичної культури Завадського О.В. було проведено змагання з шашок серед учнів першого курсу.

 


 

За результатами змагань призери визначились наступним чином:

І місце - Васильченко Даниїл

ІІ місце - Калітвінцев Богдан

ІІІ місце - Бутук Микола





Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...