четвер, 7 лютого 2019 р.

Команда юнаків Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки - срібні призери обласних змагань з волейболу

 Чернівцях у спортивній залі ПТУ №8  відбулися фінальні змагання з волейболу серед юнаків в залік обласної спартакіади закладів професійної освіти.

Світлина від Корнелія Жукотинського.



 За підсумками попередніх змагань переможці склали напівфінальній пари: вище професійне училище радіоелектроніки - вище професійне художнє училище-5. У цікавій напруженій боротьбі перемогла команда ВПУР і вийшла до фіналу.

Світлина від Корнелія Жукотинського.

У другій парі зустрілись команди машинобудівного ліцею та ліцею автомобільного сервісу. Боротьба велася за кожне очко, але завдяки досвіду перемогла команда машинобудівного ліцею. У боротьбі за третє місце перемогли учні ліцею автомобільного сервісу. Чемпіонами обласної спартакіади стала команда машинобудівного ліцею, друге місце посіли учні вищого професійного училища радіоелектроніки. (тренери: Марчук В.В., Турик А.В.).


Світлина від Василя Марчука.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...