суботу, 16 лютого 2019 р.

На Буковині урочисто вшанували пам’ять Дички Б.М. та ветерана з баскетболу Хочь А.Х.




В спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Дички Б.М., члена Всеукраїнської координаційної науково-методичної ради України з фізичного виховання системи профтехосвіти та ветерана з баскетболу, майстра спорту СРСР А.Х.Хоча.



У змаганнях взяли участь переможці обласних змагань з баскетболу заклади загальної середньої освіти, професійної (професійно-технічної) освіти, вищої освіти І-ІІ р.а. та збірна команда керівників та викладачів фізичного виховання закладів професійної освіти. У підсумку переможцями змагань стали збірна учнів закладів професійної освіти (тренер В.В. Марчук). Срібло вибороли збірна керівників та викладачів з фізичного виховання ЗПО, третє місце – представники Кельменецького ліцею Опорного закладу , а четверте – ДВНЗ «Чернівецький політехнічний коледж».



Кубки, медалі та дипломи переможцям вручили начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України К.Жукотинський, директор Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки Одайський С.І та директор МП «Калібр» А.Х.Хочь.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...