суботу, 9 лютого 2019 р.

Нагородження кращих фахівців з фізичної культури області з нагоди Міжнародного дня волейболу

У переддень відзначення на Міжнародного дня волейболу в актовій залі факультету фізичної культури та здоров'я людини ЧНУ ім. Ю.Федьковича федерація волейболу Чернівецької області підвела підсумки роботи за минулий рік.Візначили організації, які добилися вагомих результатів роботи з розвитку волейболу та високих спортивних результатів з волейболу. 

Світлина від Корнелія Жукотинського.

Крім відзнак федерації грамотами обласного відділення КФВС МОН України та пам'ятними візнаками нагороджені викладачі навчальних закладів області,саме: Куций П.П. та Марчук В.В.за підготовку команди, яка стала переможцем всеукраїнських змагань серед учнів закладів професійної освіти, Стримбу В.В. - вчителя Ванчиківської ЗОШ- команда посіла третє місце у всеукраїнських змаганнях "Шкільна волейбольна ліга", Васкан І.Г. та ГригоришинТ.Б. - тренерів жіночої команди, срібного призера Чемпіонати України серед студентських команд та Молдована І.Д. тренера чоловічої команди,учасника Чемпіонату України серед студентських команд.

Світлина від Корнелія Жукотинського.


Світлина від Корнелія Жукотинського.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...