середу, 21 листопада 2018 р.

Обласний семінар в Кельменецькому професійному ліцеї



У відповідності до плану роботи Чернівецького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України на 2018/2019 н.р., з метою підвищення фахового рівня керівників та викладачів фізичного виховання професійно-технічних навчальних закладах області проведено засідання методичного об’єднання У Кельменецькому професійному ліцеї.
Директор ліцею Чура Я.Т. ознайомив присутніх з організацією та проведенням навчально–виховної роботи з фізичного виховання, фізкультурно–оздоровчими та спортивними заходами в закладі. Акцентував увагу на роботу адміністрації з метою покращення спортивної бази навчального закладу та залучення учнівської молоді до занять фізичною культурою та спортом.

Світлина від Василя Марчука.



В спортивному залі викладачем з фізичного виховання ліцею Варваруком Денисом проведено спортивне свято «Рухливі ігри» з учнями групи № 86,87,71 за професією: «Тракторист – машиніст (с/г) виробництва. Застосувалися різні види змагальних елементів та естафет.
Учасники засідання обмінялись досвідом організації спортивних свят та методичного забезпечення проведення спортивно-масових заходів.


Світлина від Чернівецьке обласне відділення КФВС МОНУ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...