середу, 28 листопада 2018 р.

Обласна Спартакіада серед закладів професійної освіти з настільного тенісу та шахів

Відповідно до Положення про проведення ХІІІ обласних Спортивних ігор серед учнів закладів професійної освіти у 2018/2019 навчальному році  28 листопада 2018р на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки відбулись обласні змагання з шахів та настільного тенісу серед команд юнаків та дівчат в залік обласної Спартакіади. 13 команд юнаків та 6 команд дівчат боролись за призові місця.


В результаті спортивних ігор з настільного тенісу команда юнаків Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки (тренер Марчук В.В.) виборола ІІ місце.
В змаганнях з шахів наша команда в боротьбі за третє місце виграла у команди юнаків машинобудівного ліцею.






Призерів та переможців змагань нагородив Начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Жукотинський Корнелій Констянтинович.



 Вітаємо наших спортсменів з подвійним успіхом та бажаємо ще багато перемог в спортивних змаганнях з видів спорту.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...