вівторок, 30 жовтня 2018 р.

Першість училища з міні-футболу

  30 жовтня 2018 року на стадіоні Чернівецького вищого професійного училиша радіоелектроніки  завершилась першість училища серед навчальних груп з міні-футболу в рамках Спартакіади "Стартують всі". Протягом двох тижнів 12 команд юнаків змагались за призові місця та перехідний кубок. В результаті футбольних зустрічей перше  місце виграла група №13 , яка у серії пенальті перемогла групу №4 (7:6). У боротьбі за третє місце сильнішою була команда групи №15. Головним футбольним матчем було протистояння збірної команди учнів училища та збірної команди працівників. Основний час завершився з рахунком 1:1, але серія пенальті була на користь учнів (6:5).  Всі призери нагороджені грамотами відповідних ступенів, а переможці отримали перехідний кубок з міні-футболу 2018р. 



                               Світлина від Василя Марчука.
Вітаємо призерів з черговим спортивним досягненням та бажаємо ще багато перемог.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...