середу, 17 жовтня 2018 р.

День здоров'я у ЧВПУР

17 жовтня 2018 року у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «День здоров'я».
Учні всіх навчальних груп разом з класними керівниками та майстрами виробничого навчання долучились до проведення спортивного дійства. Програма змагань включала: конкурс представлення групи, спортивні естафети, змагання з метання довбні, змагання з дартсу. В останньому конкурсі учасники продемонстрували свої вміння на швидкість розпалювання вогнища.
На урочистому відкритті учасників змагань привітав начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Жукотинський Корнелій Констянтинович та директор училища Одайський Савелій Іванович.
Серед команд дівчат 1 місце – група №16 – ІІІ курсу, 2місце – група №18 – І курсу, 3 місце - група №17- ІІ курсу, всі дівчата здобувають професію «Оператор комп'ютерного набору; Фотограф (фотороботи); Секретар керівника (організації, підприємства, установи)». У юнаків трійка призерів виглядає наступним чином: 1 місце – група №4 – І курс професія «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», 2 місце – група №9 – І курс, професія «Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів», третє місце – група №2 - ІІ курс, професія «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування». Всі призери та переможці нагороджені грамотами, медалями та солодкими подарунками від учнівського профкому.
Після проведення спортивного заходу в учасників та вболівальників ось багато позитивних вражень та емоцій. На згадку про змагання всі учасники зробили спільне фото.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...