вівторок, 28 червня 2022 р.

День Конституції України


Двадцять шість років тому український народ крізь букву та дух Основного Закону України оголосив світові про своє непохитне прагнення до зміцнення державного суверенітету, збереження територіальної цілісності, соборності та неподільності прадавніх українських теренів.
У наші дні конституційні засади державності набули особливого значення, адже наразі Збройні сили України, спираючись на всебічну підтримку з боку суспільства та світової спільноти, героїчно поборюють підступні наміри російських шовіністів будь-що позбавити сорокамільйонну європейську націю її невід’ємного права самотужки визначати свій шлях до гідного життя у дружній сім’ї цивілізованих народів.
Щиросердно бажаємо усім та кожному міцного здоров’я, щастя, наснаги й успіхів у праці та звитяжній боротьбі за незалежність рідної держави, за торжество конституційних принципів народовладдя, свободи та демократії!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...