пʼятниця, 24 вересня 2021 р.

Фізкультурно-оздоровчого захід “Cool Games” відбувся у ЧВПУР

 Відповідно до плану роботи обласного методичного об'єднання керівників та вчителів фізичної культури закладів професійно-технічної освіти у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки відбулося чергове засідання.





Директор закладу Одайський Савелій Іванович ознайомив присутніх з досвідом роботи фахівців фізичної культури, спортивними досягненнями учнів, спортивною матеріально-технічною базою. Велику зацікавленість у фахівців фізичної культури викликало впровадження у навчальний процес елементи фізкультурно-оздоровчого заходу “Cool Games”, який набуває все більшої популярності не тільки серед учнів ЗЗСО,але і професійно-технічної освіти.


Дирекція закладу вишукала кошти для придбання обладнання та інвентарю. Змагання серед команд чотирьох груп пройшли цікаво і напружено.Боротьба за перемогу велась учнями у кожній естафеті. Емоційно підтримували своїх колег вболівальники. Переможці та призери змагань нагороджені Кубками та грамотами оргкомітету. На черзі проведення обласних змагань серед учнів професійно-технічних навчальних закладів.











Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...