вівторок, 28 вересня 2021 р.

Всесвітній день туризму

27 вересня відзначається Всесвітній день туризму у 33 країнах світу. Свято туризму стосується не лише людей, чий стиль життя пов'язаний з подорожами та рюкзаками. Це свято кожного, хто хоча б раз відчув себе мандрівником, вибравшись на природу. До того ж, це ще й свято тих, хто працює у цій сфері.


З цієї нагоди під гаслом «З туризмом по життю» у спортивній залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки кафедрою фізичного виховання було проведено спортивний захід присвячений "Всесвітньому дню туризму".


Здобувачі освіти групи №12 за професією: "Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури" ознайомились з правилами поводження під час туристичних мандрівок, спробували свої сили по збираню та розбиранню палаток і спальників та техніці в'язання туристичних вузлів.



Цікавим для учнів виявився туристичний квест: "Ми туристи". Всі учасники заходу отримали нові знання з туризму, хороший настрій та емоційне піднесеня. Такого роду заходи об'єднують учнів між собою та покращують колективну роботу.
На згадку про проведений захід зробили спільне фото.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...