четвер, 11 лютого 2021 р.

Підвищення фахового рівня в системі профтехосвіти Буковини

З метою підвищення фахового рівня керівників та викладачів фізичного виховання закладів професійної (професійно-технічної) освіти з дотриманням всіх епідеміологічних вимог на спортивній базі Чернівецького будівельного професійного ліцею наживо, в онлайн-режимі проведено відкритий урок з волейболу з учнями групи № 11 за професією: «Маляр, штукатур, лицювальник-плиточник». 



Його проводила керівник фізичного виховання Крюк О.Ю. Основну увагу на уроці було приділено використанню фронтального та колового методів, застосування інноваційних технологій і розвитку рухової активності та навичок професійно-прикладної фізичної підготовки майбутніх робітників. Аналізуючи урок, фахівці акцентували увагу на творчому потенціалі викладача щодо організації навчальної діяльності учнів у формуванні знань, умінь і навичок, удосконалення роботи з фізичного виховання та збереження здоров’я учнівської молоді в умовах пандемії.



Учасники засідання обмінялись досвідом організації фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів в умовах карантину.
В роботі методичного об’єднання взяв участь начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Корнелій Жукотинський.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...