вівторок, 2 лютого 2021 р.

Волейбольний турнір пам‘яті Дички Богдана Миколайовича

Кажуть ... о спорт, ти мир. Лукавлять. Але те, що спорт це пам‘ять про тих хто відійшов у вічність це точно. Сьогодні, 02 лютого 2021 року в спортивній залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки, керівники та викладачі фізичної культури закладів професійної освіти провели дружню волейбольну зустріч. Це зал, в якому Богдан Миколайович провів все своє життя. Місце сили для учнів фізичної для друзів особисто духовної.

 


На турнірі були присутні почесні гості : начальник обласного відділення Комітету з фізичнго виховання та спорту МОН України Жукотинський Корнелій Констянтинович, провідний спеціаліст обласного відділення Малишев Володимир Володимирович, багаторічний директор училища Загороднюк Сергій Петрович, керівник навчального закдладу Одайський Савелій Іванович., син Богдана Миколайовича - Микола Дичка.


Прикро що цінність і значимість людей ми усвідомлюємо до кінця коли їх втрачаємо. Але сьогодні не було сумно, не скажу що радісно але було спортивно. Важлива пам’ять. І турбота якою нас покривають навіть звідти ... з райських тенет бо душі добрих і світлих люди саме там.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...