пʼятницю, 16 жовтня 2020 р.

Участь в обласному методичному об'єднанні керівників та викладачів фізичного виховання

 Відповідно до плану роботи обласного методичного об'єднання керівників та викладачів фізичного виховання закладів професійної (професійно-технічної) освіти Чернівецької області 16 жовтня 2020 року на базі Чернівецького вищого комерційного училища КНТЕУ відбулося засідання на тему: "Впровадження новітніх технологій на уроках фізичної культури".




Директор училища Кирилюк М.В. зосередив увагу учасників методичного об'єднання на основних напрямках діяльності навчального закладу, досягненнях педагогічного та учнівського колективів.


Керівник фізичного виховання Кочурка С.О. продемонстрував методику викладання основних елементів степ-айробіки з обовязковим дотриманням принципів поступовості та доступності.
З власного досвіду ЧВКУ КНТЕУ було надано методичні рекомендації щодо організації та проведення "Олімпійського тижня" та "Олімпійського уроку".


Отож, займаймося фізичною культурою і будьмо здорові!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...