вівторок, 10 грудня 2019 р.

Всеукраїнський проект "Спортивний рух Олександра Педана " JuniorZ"

"JuniorZ" – проєкт Олександра Педана з розвитку спорту серед  учнів. Його реалізують за підтримки Міністерства освіти та науки, Інституту модернізації змісту освіти, Спортивного комітету України та численних національних федерацій із різних видів спорту.


До Чернівців приїхав відомий телеведучий Олександр Педан. Разом із командою свого спортивного руху «JuniorZ» він провів тренінг із нових видів спорту для вчителів фізкультури.
«Два роки тому я вирішив змінити систему фізкультури, шкільна програма цього предмета морально застаріла. Розпочинати треба з учителів. Ми не можемо дати їм більші зарплати, але можемо їм допомогти і показати, як щось змінити», – сказав у коментарі  Олександр Педан.

Відомий телеведучий Олександр Педан у Чернівцях провів зустріч з вчителями фізкультури


Відомий телеведучий Олександр Педан у Чернівцях провів зустріч з вчителями фізкультури


В ЗОШ №16 відбувся семінар практикум Всеукраїнського проекту  " Спортивний рух Олександра Педана "JuniorZ" із впровадження в процес фізичного виховання модулів : чирлідинг, петанк, фризбі, регбі, флорбол, бадмінтон, корфбол.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...