пʼятниця, 20 вересня 2019 р.

Міжнародний день студентського спорту






20 вересня  2019 року відзначається Міжнародний день студентського спорту. Це свято було започатковано Генеральною конференцією ЮНЕСКО за ініціативою Міжнародної федерації студентського спорту (FISU).

Світлина від Ефима Штемплера.

У Центральному парку культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка відбувся обласний флешмоб "Jamp Sguats" та легкоатлетичний пробіг "Студентська миля".

Світлина від Ефима Штемплера.

 До спортивного свята долучилися учні Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки, адже цей день покликаний привернути увагу та підвищити значущість спорту в навчальних закладах незалежно від підпорядкування та залучити до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяти його популяризації і розвитку.  Рухомий спосіб життя, фізична культура і спорт є надійним джерелом доброго настрою і оптимізму, здоров'я і довголіття!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...