понеділок, 2 вересня 2019 р.

Свято першого дзвоника у ЧВПУР!

Ось і закінчилося тепле літо, а попереду навчальний рік, наповнений новими цікавими подіями. Це новий поріг, новий щабель, безмежні знання і неймовірні відкриття. Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням та студентам – до своєї другої домівки – у навчальні заклади.

Світлина від Чернівецьке вище професійне училище радіоелектроніки.

Саме сьогодні усі навчальні заклади відкривають двері для своїх вихованців та їхніх батьків. Цей день викликає у школярів та студентів одночасно і сум, і радість. З одного боку їм не хочеться прощатися з відпочинком та розвагами, а з іншого – можна зустріти улюблених педагогів, одногрупників чи однокласників та розповісти про все те, що з ними трапилося за літні канікули. Для вчителів цей день теж особливий. Адже їм належить знайомство з новими дітьми. Перед ними стоїть велике завдання – бути провідником у дорослий світ.



Світлина від Чернівецьке вище професійне училище радіоелектроніки.


Сьогодні, 2 вересня, в Чернівецькому ВПУ радіоелектроніки відбулась традиційна святкова лінійка для учнів, батьків та педагогічних працівників. Усі гідно та з посмішками на обличчях зустрічають нових учнів та їх сім`ї. В подарунок для всіх присутніх звучали щирі привітання від старшокурсників та музичне вітання від практичного психолога - Андрієць Інни Юріївни.


Світлина від Чернівецьке вище професійне училище радіоелектроніки.

Також радість нашого родинного дійства розділили шановні гості, а саме Методист навчально – методичного центру ПТО в Чернівецькій області Горбан Євдокія Іванівна, Начальник Відділу Персоналу ТОВ «Аутомотів Електрік Україна» - Пацарнюк Мар`яна Ярославівна та Загороднюк Сергій Петрович – директор училища до 2008 року, які привітали всіх присутніх із святом та побажали блискучих успіхів, бравих знань і особистих досягнень.
Тож нехай новий навчальний рік пройде щасливо і результативно як для учнів, так і для педагогів. Нових відкриттів і вражень вам у новому навчальному році!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...