пʼятницю, 12 квітня 2019 р.

У Чернівцях відбувся ІІ етап Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді

Відповідно до календарного плану фізкультурно- оздоровчих та спортивних заходів Чернівецької області на 2019 рік, 12 квітня 2019 року було проведено обласний етап Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді. 

Участь у другому (обласного) етапі спартакіади брали переможці першого етапу в районі (одна команда від району), а також збірна команда міста обласного підпорядкування. 


Головний суддя змагань - Олег Віталійович Рябкін, вчитель предмету "Захист Вітчизни" Чернівецького ліцею №3, судді на етапах: керівник фізичного виховання Марчук Василь Васильович та викладач предмету "Захист Вітчизни" Сторощук Іван Васильович - Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки.


Організаційний супровід здійснював Юрій Борисович Коноплянко, методист НМЦ виховної роботи та позашкільної освіти Інституту післядипломної педагогічної освітиЧернівецької області. Під час проведення спартакіади учасники  змагалися на таких етапах: біг на 100м, метання гранати Ф-1 на дальність, стрільба з пневматичної гвинтівки, підтягування на перекладині.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...