середу, 14 лютого 2018 р.

Засідання методичного об'єднання керівників та викладачів фізичного виховання ПТНЗ області

Світлина від Чернівецьке обласне відділення КФВС МОНУ.        У відповідності до плану роботи Чернівецького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України на 2017/2018 н.р., з метою підвищення фахового рівня керівників та викладачів фізичного виховання професійно-технічних навчальних закладах області у м. Чернівцях проведено засідання методичного об’єднання. 
       Директор Чернівецького професійного ліцею залізничного транспорту Сідор В.І. ознайомив присутніх з організацією та проведенням навчально–виховної роботи з фізичного виховання, фізкультурно–оздоровчими та спортивними заходами в закладі.
       В спортивній залі урок з гімнастики з учнями групи 69-ПМ за професією: «Помічник машиніст тепловоза» проводив викладач фізичного культури Чернівецького професійного ліцею залізничного транспорту Богайчук Ю.М.



Світлина від Чернівецьке обласне відділення КФВС МОНУ.


      Учасники засідання обмінялись досвідом організації комплексних уроків та методичного забезпечення проведення спортивно-масових заходів, а також участь  у Всеукраїнських спортивних іграх з видів спорту.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...