середу, 7 лютого 2018 р.

Срібні призери обласних змагань з баскетболу 3х3

Протягом 6-7 лютого 2018 року на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проходили  ігри обласної Спартакіади серед учнів закладів професійної освіти з баскетболу 3х3 (юнаки). На урочистому відкритті Спартакіади молодих спортсменів привітав начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Жукотинський К.К. та директор училища Одайський С.І.
Збірна команда юнаків училища радіоелектроніки (тренер Марчук В.В.) в попередніх змаганнях зуміла обіграти команди Вищого професійного художнього училища №5 (8:7), Глибоцького професійного ліцею (10:1) та Чернівецького професійного машинобудівного ліцею (6:4), цим самим пробилась у фінальну частину змагань. У фінальній частині в напруженій боротьбі обіграла команду ЧВКУ КНТЕУ (10:4). У баскетбольній боротьбі за І місце поступились юнакам Чернівецького професійного ліцею автомобільного сервісу (6:10).
Адміністрація Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки вітає наших срібних призерів з успішною грою та бажає ще багато перемог на спортивній ниві.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...