середу, 6 грудня 2017 р.

Зональні змагання з баскетболу

          5 грудня 2017 року в спортивній залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки відбулись попередні змагання з баскетболу обласної Спартакіади учнівської молоді закладів професійно-технічної освіти. Путівки до фінальної частини змагань в групі "Б " виборювали збірні команди Глибоцького професійного ліцею, Чернівецького професійного ліцею сфери послуг, Вищого комерційного училища КНТЕУ та Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки.
          Завдяки поремогам нашої збірної команди училища над збірними командами Глибоцького ліцею (18:13) та ліцею сфери послуг (25:15), баскетболісти ЧВПУР позмагаються за призові місця  7 грудня на спортивному майданчику в ПТУ№8.
         Отож вітаємо з першим успіхом та бажаємо нашим спортсменам перемоги.

2 коментарі:

  1. Успіхи учнів це, в першу чергу, ВАШ успіх - як керівника, організатора, дуже відповідального і небайдужого до своєї роботи викладача!!! Бажаю Вам багато нових перемог!!!

    ВідповістиВидалити

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...