понеділок, 7 листопада 2022 р.

Відкритий урок з фізичної культури

 07 листопада 2022 року відповідно до плану роботи Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки відбулося чергове засідання методичної комісії природничо-математичного циклу.


В групі №15 за професією: "Слюсар-електромонтажник; Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів" був проведений відкритий урок з фізичної культури за модулем: "Волейбол" викладачем фізичної культури Завадським Олександром Віталійовичем.

Використовуючи на уроці нові форми фізичної культури та сучасні методи викладання, Олександр Віталійович виховував інтерес здобувачів освіти до уроків фізичної культури, віру у власні сили, почуття власної гідності.
Урок пройшов у дружній та цікавій атмосфері. На спортивному майданчику здобувачі освіти продемонстрували гарне володіння технічними прийомами гри у волейбол.
















Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...