четвер, 15 вересня 2022 р.

Олімпійський тиждень 2022 "Разом до перемоги".

 У Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки з метою підтримки фізичної культури і спорту, як важливого чинника здорового способу життя, було проведено Олімпійський тиждень : "Разом до перемоги".




Протягом тижня відбулися змагання з шахів, шашок, волейболу, та різних цікавих естафет. В рамках спортивних змагань юні спортсмени мали можливість ближче познайомитись та весело провести час.





Отож наше спільне завдання - залучати в спортивні зали, на майданчики якомога більше дітей, молоді, але найголовніше - створення для цього відповідних умов. 


Адміністрація навчального закладу під керівництвом директора Одайського  Савелія Івановича завжди підтримує фізкультурно-спортивний рух, зміцнення спортивної  матеріально-технічної бази в цей непростий час.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...