понеділок, 9 травня 2022 р.

Підвищення кваліфікації педагогічних працівників

Стрімкий розвиток шкільної освіти, сучасні діти вимагають від вчителя буди завжди «на хвилі» та постійно отримувати нові знання. Це потрібно для професійного розвитку кожного вчителя. Справжньою підмогою в цьому питанні можуть стати курси підвищення кваліфікації.

Курси підвищення кваліфікації вчителів ставлять собі на меті вдосконалення їх освітнього рівня та професійної підготовки внаслідок поглиблення, розширення й оновлення загальнонаукових та спеціальних знань і умінь. Під час проходження курсів формується метрологічна та теоретична компетенція, поглиблення соціально-гуманітарних та психологічно-педагогічних знань, формування вмінь використовувати новітні освітні та інформаційні технології.

Сучасність вимагає від вчителя систематичне та ефективне опанування новими навичками. Це в першу чергу зумовлене освітньою реформою, оновленням освітніх програм та введенням нових дисциплін. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...