суботу, 9 листопада 2019 р.

Тиждень з волейболу провели у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки

Відповідно до календарного плану про проведення спортивно-масових заходів ЧВПУР у 2019-2020 н.р.,  протягом  5 -7 листопада 2019 року в спортивній залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки відбулися змагання з волейболу серед навчальних груп.




12 юнацьких команд боролися за перехідний кубок. За результами змагань третє місце посіла група №1 за професією "Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів". Срібними призерами стала група №14 за професією "Слюсар - електромонтажник, слюсар-електрик з ремонту електроустаткування автомобільних засобів". Чемпіоном з волейболу  2019 року  стала група №2 за професією "Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування" , яка отримала омріяний кубок.



Всіх призерів та переможців змагань нагородив на урочистій лінійці директор училища Одайський Савелій Іванович грамотами відповідних ступенів. Вітаємо наших призерів та бажаємо ще більше перемог.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...