четвер, 31 жовтня 2019 р.

Обласне засідання методичного об’єднання керівників фізичного виховання



                                             КОЗАЦЬКІ РОЗВАГИ – ПОЄДНАННЯ СПРИТНОСТІ ТА РОЗУМУ
Вкотре Сокирянське вище професійне училище доводить свої пріоритетні напрямки освітньої діяльності, одним з яких є фізичне виховання та здоров’я учнівської молоді.
Сьогодні, 30 жовтня, на базі Сокирянського вищого професійного училища відбулося обласне засідання методичного об’єднання керівників фізичного виховання. Участь у заході взяли понад двадцять представників училищ Буковини, більшість яких на теренах Сокирянщини вперше, фахівці НМЦ ПТО.
Світлина від Василя Марчука.
Передусім, гостям була запропонована екскурсія територією навчального закладу, унікальність якого, не тільки в його прилісовому розташуванні, а й у неповторній історії.
В оновленій спортивній залі розпочався запланований захід, зверненням директора навчального закладу. Леонід Сумнєвич розповів про досягнення освітньої установи, зокрема спортивного спрямування. Адже маємо чимало переможців і серед учнів і серед викладачів. Відтак, до учасників засідання звернулася керівник фізичного виховання СВПУ Діана Барчук. Найзворушливішим у її промові був спомин про незабутню людину, футболіста з великої літери, колишнього керівника фізичного виховання Сокирянського училища Іларіона Воронцова. Хвилиною мовчання та піснею – реквіємом «Мальви» у виконанні Діани Барчук присутні вшанували пам’ять сокирянського спортсмена.


Основною частиною семінару стали змагання, де головним було досягнення не лише спортивних вершин, а й видовище сили духу, слави та непереможності дружби. Цікавими були візитки команд ( тренери – викладачі Д. Барчук, А. Руснак) «Січовиків» та «Запорожців», конкурси «Пінгвіни», «Переправа», «Обруч на кеглі», улюблений багатьма «Бій подушками», незабутні «Стрибки в мішку», справжній український конкурс «Вареничок», «Перетягування линви». Порадував глядачів «Інтелектуальний конкурс», який поєднав спортивну та інтелектуальну підготовку учасників команд. Підтримкою команд між конкурсами стали пісенний виступ учениці 16 «о» групи Ганни Саранчук та патріотична композиція у виконанні учениць групи 14 «о»( художній керівник І. Богачук).
Світлина від Сокирянське Вище Професійне Училище.

Опісля фахове журі, в складі гостей семінару, визначило чемпіона змагань, а керівники фізичного виховання училищ області поділилися враженням від побаченого та своїм досвідом. Вони зокрема високо оцінили систему організації навчання спортивного напрямку та відзначили цілісність навчально – виховного та фізкультурного процесів в Сокирянському вищому професійному училищі. Гості подякували за цікаві відвідини Наддністрянського краю та побажали закладу розквіту.

Світлина від Сокирянське Вище Професійне Училище.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...