понеділок, 20 травня 2019 р.

Спортивно-масовий захід "Cool Cames"

На виконання доручення наданих головою Чернівецької обласної державної адміністрації за результатами апаратної наради 06.05.2019 обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України 19 травня 2019 року проведено нараду-семінар з вчителями фізичної культури щодо нових форм роботи з учнями закладів загальної середньої освіти та професійної освіти.



Працівники обласного віддання надали учасникам наради, щодо проведення Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Cool Cames», ознайомили з програмою та формою проведення.



Учасники семінару побачили обласні фінальні змагання переможців попередніх змагань. Фінальну четвірку склали команди Сокирянської гімназії, Новоселицької ЗОШ № 3 І-ІІІ ст., опорного закладу Сторожинецькій ліцей та заклад загальної середньої освіти № 33 м. Чернівці. Змагання пройшли цікаво і напружено, емоції були надзвичайні. У змаганнях за чемпіонство зустрілися команди Сокирянської гімназії та опорного закладу Сторожинецького ліцею. Відчайдушна боротьба йшла за перемогу у кожній естафеті. І тільки завдяки перемозі у останній чемпіоном обласних фінальних змагань стали учні опорного закладу Сторожинецького ліцею. Третє місце посіли учні закладу загальної середньої освіти № 33 м. Чернівці, четверте – Новоселицька  ЗОШ № 3 І-ІІІ ст. Всі команди нагороджені грамотами, медалями та кубками обласного відділення.



Викладач факультету фізичної культури та здоров’я людини Ю.Ячнюк з студентами продемонстрував гру у бадмінтон, як навчального модуля з фізичної культури в закладах загальної середньої освіти і також провели двохсторонню гру згідно правил.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...