понеділок, 3 вересня 2018 р.

Святкова лінійка до Дня знань в Чернівецькому ВПУ радіоелектроніки

Початок нового навчального року, здавалося б, звичайна щорічна подія, але для педагогічних працівників та учнів цей перший день осені постає в пам’яті відлунням першого дзвоника і початком сходження до вершин країни Знань.


У цей день усі навчальні заклади привітно відкривають двері для своїх вихованців та їхніх батьків, запрошують на свято. День знань символізує завершення літніх канікул та початок нового навчального року, що викликає у школярів та студентів одночасно і сум, і радість. З одного боку, їм так не хочеться прощатися з сезоном відпочинку та розваг і знову дисципліновано «гризти граніт науки», а з іншого — нарешті можна зустріти улюблених педагогів, однокласників чи одногрупників, розповісти про літні пригоди та зануритися у цікавий світ інформації і нових знань.
Сьогодні, 3 вересня, в Чернівецькому ВПУ радіоелектроніки відбулась традиційна святкова лінійка для учнів, батьків та педагогічних працівників. Усі радо зустрічали нове та цікаве поповнення дружньої родини – першокурсників! В подарунок для всіх присутніх звучали щирі слова від старшокурсників та музичне вітання від майстра виробничого навчання групи №10 – Мацьопи Інни Михайлівни.


Тож нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків -  гордістю за своїх дітей!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...