суботу, 21 квітня 2018 р.

Спартакіади серед учнів професійно-технічних навчальних закладів України з футзалу!

        З 17 по 20 квітня 2018 року в місті Харкові на базі Державного навчального закладу «Харківське вище професійне училище №6» відбулися фінальні змагання з футзалу серед учнів професійно-технічних навчальних закладів України. За звання переможця змагалися 119 спортсменів (12 команд) з Харківської, Рівненської, Сумської, Чернівецької, Донецької, Вінницької, Запорізької, Волинської, Хмельницької, Дніпропетровської, Чернігівської областей та м. Києва.
        За збірну команду з футзалу Чернівецької області виступали кращі футзалісти закладів професійної освіти області, зокрема, учень групи №15 Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки  Іллюк Маріан, (тренери: Куций П.П., Марчук В.В.)
        На святі були присутні почесні гості: директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Карпова Лариса Георгіївна, начальник Харківського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Кривенцова Олена Миколаївна, начальник відділу позашкільної та професійно-технічної освіти Департаменту освіти Харківської міської ради Ростовська Вікторія Іванівна.



       Від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної учасників змагань привітала директор Департаменту науки і освіти Лариса Карпова, побажавши спортсменам продемонструвати найкращі зразки гри та у безкомпромісній, спортивний боротьбі продемонструвати блискучу витримку і незламну жагу до перемоги.
        Гостей та учасників свята, від імені голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вадима Стеценка, привітала начальник Харківського обласного відділення (філії) Олена Кривенцова та побажала юним спортсменам високих здобутків та нових рекордів.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...