четвер, 19 жовтня 2017 р.

Веселі старти 2017

   

     18 жовтня на стадіоні Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки  відбулись  спортивно - масові змагання «Веселі старти 2017». 
У спортивному заході взяли участь 11 навчальних груп  (більше 70 учнів). Традиційно, змагання розпочалися урочистим відкриттям, на якому виступила з вітальним словом заступник директора училища  Писаревська Галина Миколаївна.
Чудова погода та гарний бадьорий настрій захопив усіх – і викладачів, які допомагали у суддівстві, і самих учнів, адже вибирати було з чого – вісім цікавих конкурсів та естафет.
           Під час конкурсів кожен учасник мав змогу проявити себе та попрацювати у команді заради спільної перемоги. Боротьба виявилася дійсно гострою, і зовсім нелегко було вибороти призове місце в цих змаганнях.
У командному заліку за найбільшою сумою набраних командою очок в усіх видах програми призерами стали наступні команди:
І місце – група №  9;
ІІ місце – група № 15;
ІІІ місце – група № 10;
      Призерів було нагороджено грамотами відповідних ступенів та солодкими подарунками від учнівського профкому, а переможці отримали ще й кубок «Веселих стартів 2017».
Участь у таких заходах привчає до колективної діяльності, розподіляти особисті інтереси з інтересами інших, відповідати за виконання правил гри. В іграх зміцнюється воля, формується характер, такі змагання сприяють залученню учнівської молоді  до систематичних занять фізичними вправами, засвоювати навчальну програму з фізичного виховання.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Баскетбольний турнір присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури Дичка Богдана Миколайовича та чемпіона України Аркадія Хочь.

03 лютого 2023 року в спортивному залі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено змагання з баскетболу пам’яті ...